1-4-1920x1200
Danmarks største forhandler af LauRie bukser • Hurtig levering • Vi lever af tilfredse kunder!

Pasform guide. Hvilken silhuet / pasform passer dig bedst...

 

slim

Slim

Slim bukser har en tætsiddende pasform, hvor buksen følger benets naturlige form og har smal fodvidde. Denne tætsiddende silhuet er god til den kvinde silhuet vi kalder timeglas-figuren og den firkantede figur. Slim silhuetten giver mere facon til den firkantede figur og fremhæver timeglas-figurens flotte former.

 regular

Regular

Regular bukser har den mest almindelige pasform. Denne pasform er meget klassisk – hverken for stram eller for løs. Denne silhuet er god til alle figurer. Regular pasformen giver lidt form til kroppen uden at det bliver for meget.

 straight

Straight

Straight bukser har mere eller mindre samme vidde fra lår til fod. Denne løstsiddende silhuet er god til den kvindefigur vi kalder timeglas-figuren, eller hvis du har brede skuldre, da straight pasformen vil udligne skulderbredden. Strait bukse silhuet er også god til den pæreformede figur, da den vil bringe balance til hofterne.

 bootcut

Bootcut

Findes kun i Alice…
Bootcut bukser har lidt mere fodvidde i forhold til vidden ved knæet. Denne pasform er god til alle figurer / silhuetter. Den vil hjælpe med at udligne kroppens form, hvad enten du har bredde skuldre, hofter eller lår.